Andreea Ibacka a spus care este sexul bebelușului. "E pe bune, Cabral a aflat ce am în burtică" - VIDEO

Andreea Ibacka a spus care este sexul bebelușului / Foto: Facebook Andreea Ibacka
Andreea Ibacka a spus care este sexul bebelușului / Foto: Facebook Andreea Ibacka

Andreea Ibacka a spus care este sexul bebelușului său.

Andreea Ibacka l-a anunțat pe Cabral într-un mod inedit despre sexul bebelușului lor. Aceasta a postat un video pe pagina de Facebook în care a arătat cum și-a surprins soțul. Cabral a tot insistat că nu vrea să știe dacă este băiat sau fetiță, dar după mai multe încercări Andreea Ibacka a reușit să îi spună. A intrat peste el în baie și a aruncat cu confetti peste soțul său. Erau de culoare albastră așa că Cabral și-a dat seama că este vorba despre un băiețel. Acesta s-a bucurat enorm.

"Gata, e pe bune, Cabral a aflat ce am în burtică. De urmărit până la final… Episodul următor: curățenia de după confetti.", a scris Andreea pe pagina sa de Facebook.

Cabral, declarații despre cea de-a doua sarcină a Andreei Ibacka 

Prezentatorul a dezvăluit pentru protv.ro că el și Andreea Ibacka nu au plănuit să aibă al doilea copil împreună, dar s-au bucurat când au aflat că familia lor se va mări. 

„Așa pare că s-a potrivit. Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil”, a spus Cabral.

Totodată, Cabral a afirmat că soția lui se simte bine și că împreună, se pregătesc pentru 'dublu prăpăd'.

„Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…”, a mai spus el. 

Primul lor copil, micuța Namiko, va împlini trei ani în luna decembrie. Cabral mai are o fiică din relația cu Luana Ibacka, pe Inoke, care e majoră. Namiko a venit pe lume în 2018, pe 5 decembrie, chiar înainte de Moș Nicolae. Atunci, Cabral spunea că 'la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor'sa a' mică.' Dacă cei doi vor lua aceeași decizie și în toamna acestui an, rămâne de văzut.

VEZI ȘI: Cabral spune că fiica lui cu Luana nu mai vorbeşte cu el. Prima reacţie: "Ibacka şi moi ne-am despărţit ca branduri"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel