Andreea Cosma, plângere penală la IGPR

Ema Apostu / 21 feb 2018 / 11:49
Andreea Cosma
Andreea Cosma

Deputatul PSD Andreea Cosma a depus o plângere la Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), în urma mesajelor de ameninţare pe care le-ar primi pe telefonul mobil. 

”Am plecat ieri de la doamna ministru de Interne Carmen Dan către domnul chestor Cătălin Ioniţă. Am stat de vorbă cu dânsul şi astăzi m-a îndrumat să vin la sediul IGPR, să depun plângere şi să vadă şi fotografiile de pe telefon. Dânsa (Carmen Dan - n.r.) m-a chemat în audienţă, mi-a spus că în acest caz competent este IGPR şi să depun plângere", a spus Andreea Cosma, la sediul IGPR. 

”Am suspiciunea”

Ea susţine că în ultima perioadă a primit "cinci-şase" mesaje de ameninţare şi că suspectează că acestea ar fi fost trimise de fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti: "După conţinutul mesajelor am suspiciunea că e posibil să fie de la procurorul Negulescu. Nu vreau să îl acuz de nimic, dar vreau ca Poliţia să facă ce trebuie şi să se cerceteze care este sursa mesajelor”.

Plângere la Inspecția Judiciară

Andreea Cosma a mai spus că în cursul acestei zile va mai depune o plângere şi la Inspecţia Judiciară, pentru "aspecte care au legătură cu procurorii Negulescu şi Onea, care s-au cercetat unul pe altul într-un dosar din 2017".
 
[citeste si]