André Rieu, al șaselea concert la București, pe 7 iunie

Veste extraordinară pentru românii care nu au reușit să achiziționeze biletele puse în vânzare până acum la cele șase concerte pe care celebrul violonist André Rieu la va susține în această vară la București, în Piața Constituției: o a șasea reprezentație va avea loc pe 7 iunie.

Organizatorii concertelor au anunțat, miercuri, că biletele pentru cel de-al șaselea concert André Rieu de la București vor fi disponibile începând de joi, de la ora 9.00, în reţeaua Eventim şi prin partenerii autorizaţi.

De altfel, concertele André Rieu din Piața Constituției sunt singurele organizate în aer liber pe care artistul le susţine în lume în 2015, pe lângă cele de la Maastricht, oraşul său natal.

Până în prezent, peste 50.000 de bilete la concertele susţinute de André Rieu la Bucureşti au fost vândute.

„Dragi prieteni, sper ca ați început cu bine noul an! Vă trimit salutări din Berlin, suntem în plin turneu în Germania! În ultimele săptămâni, am primit atât de multe mesaje de la oameni minunați. De aceea, mă bucur foarte mult că am reușit să programăm încă un concert! Pe lângă tradiționalele concerte în aer liber pe care le susțin în Maastricht, orașul meu natal, concertele din România sunt unice, nu vom mai avea astfel de concerte în aer liber în anul 2015 nicăieri în lume! Nu pot să vă spun cât de mult aștept să ne întâlnim în aceste seri magice, la București!", este mesajul transmis de André Rieu fanilor din România.

André Rieu, împreună cu orchestra sa, vor susține în luna iunie șase concerte în Piața Constituției, din București, după următorul calendar: 6, 7, 11, 12, 13, 14 iunie, toate spectacolele fiind programate cu începere de la ora 20:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel