Anchetă după ce unii liberali au BRUSCAT jurnaliștii la Congresul PNL. Lucian Bode, SCUZE în fața presei - VIDEO

Lucian Bode a făcut primele declarații după ce liberalii au bruscat jurnaliștii, la Congresul PNL.

Lucian Bode a intervenit imediat după declarațiile premierului Florin Cîțu, pentru a-și cere scuze.

"N-am scris până acum pentru că n-aveam dovada. Vreau doar să știți că în nouă ani de PSD, doar la mitingul de la Targoviște am mai pățit așa ceva! Camerele lor au surprins momentul! Urmăriți o mostră de liberalism marca #echipacastigatoare!", a scris jurnalista Madalina Mihalache pe pagina de Facebook, alături de videoclip.

Lucian Bode, scuze după incidentul de la Congresul PNL

"Mai era un subiect, pentru care vreau să-mi cer scuze. Vreau să-mi cer scuze față de dumneavoastră pentru comportamentul iresponsabil pe care l-au avut colegi de-ai mei din Partidul Național Liberal față de două colege de-ale dvs. În consecință, Poliția Capitalei a luat legătura cu colegele dvs. astăzi și declanșăm o anchetă acolo, iar cei vinovați vor plăti!

Îmi pare rău că unii colegi au confundat Congresul PNL cu un loc în care nu trebuie să te manifești așa cum s-au manifestat ei. Îmi pare foarte rău, îmi cer scuze încă o dată și cei vinovați, dacă se va dovedi că sunt vinovați, vor plăti!", a declarat Lucian Bode, în conferința de presă.

Jurnaliști agresați la Congresul PNL: Ioana Constantin (PMP) cere explicații: Presa liberă înseamnă democrație consolidată

Potrivit Ioanei Constantin, reprezentanții presei au fost bruscați și îmbrânciți la Congresul PNL. Într-o postare pe Facebook, aceasta și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care jurnaliștii au fost tratați la evenimentul de sâmbătă:

„Conducerea PNL va trebui să explice public modul violent, brutal, mizerabil, golănesc în care s-au comportat cu presa la Congres. Să explice, să se delimiteze, să sancționeze și să ceară scuze jurnaliștilor. Apar tot mai multe înregistrări cu jurnaliste îmbrâncite, luate pe sus de niște băieți disperați să apere zona controlată pentru vot. Aveți în primul comentariu încă un exemplu. Vorbim despre jurnalistele cu care toți liderii PNL sunt obișnuiți la partid, Guvern, Parlament. Un asemenea comportament era rar si la PSD în zilele lui “bune” si lipsite de respect pentru democrație.

Jurnaliștii, le place sau nu politicienilor, trebuie respectați în fiecare zi. Presa liberă înseamnă democrație consolidată. La fel cum votul liber înseamnă tot democrație.“, a scris Ioana Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel