Ana Morodan revine la TV. Când va fi văzută din nou pe micile ecrane. "Îți spun ce am vorbit cu producătorii"

Ana Morodan revine la TV. Când va fi văzută din nou pe micile ecrane. "Îți spun ce am vorbit cu producătorii" / Foto: Facebook Ana Morodan
Ana Morodan revine la TV. Când va fi văzută din nou pe micile ecrane. "Îți spun ce am vorbit cu producătorii" / Foto: Facebook Ana Morodan

Ana Morodan își va relua emisiunea de la Antena Stars.

Ana Morodan revine la TV, după ce a avut numeroase probleme cu legea, fiind prinsă la volan, deși ar fi consumat aoclool și s-ar fi aflat sub efectul unor substanțe. Într-un interviu pentru Fanatik, ea a dezvăluit că încă are emisiunea Anetna Stars și, în plus, continuă filmările.

Show-ul "REAlă" a fost scos de pe post în urma problemelor pe care vedeta le-a avut cu legea, la finalul lunii martie. Decizia ca emisiunea să nu mai apară o perioadă a fost luată de comun acord. În plus, se pare că chiar Ana Morodan a solicitat ca pentru o perioadă să ia o pauză de la filmări. Astfel,  Contesa Digitală va reveni pe micile ecrane din vara aceasta.

VEZI ȘI: Ana Morodan, după ce a condus băută: "Mi-am asumat că trăiesc ca un rockstar". Când a devenit dependentă de calmante. "M-a distrus psihic"

Ana Morodan: Am prins un avans și noi filmăm în continuare pentru emisiune

"Eu n-am fost niciodată plecată de la Antena Stars. Emisiunea a fost întreruptă, ceea ce a fost firesc. Am stabilit toți de comun acord ca în perioada în care eu am fost la procuror și toate lucrurile care s-au întâmplat, nu puteam să apar pe post râzând și distrându-mă.

Contractul meu cu Antena Stars este în picioare. Nu s-a dizolvat și noi, uite, în tot răul e și un bine, că am început emisiunea asta care m-a terminat, efectiv. Și-a pus amprenta și oboseala. Căci să fii în fața camerei atâtea ore nu e atât de ușor, cel puțin pentru mine.

Am prins un avans și noi filmăm în continuare pentru emisiune. Emisiunea o să între pe post în iulie. Vom continua până anul viitor. Eu îți spun ce am vorbit cu producătorii. Pot să spun inclusiv că ieri am filmat", a declarat Ana Morodan.

"Suntem într-un update de Morodan Show"

Vedeta a fost întrebată dacă își dorește mai degrabă să își ia o vacanță, după scandalul recent în care a fost implicată. 

"Sincer, sincer, nu sunt în punctul în care să mă iau să mă duc, să fac bagaje, geamantane. Au venit niște prieteni din Vietnam acum. Mi-au zis să mă duc, că e superb. Nu cred că e ok pentru mine să mă iau să mă duc așa departe. Probabil că dacă își fac treaba colegii cum trebuie, că noi suntem într-un update de Morodan Show, mi-ar plăcea, sper să și pot, să mă iau să mă duc să închiriez o casă la țară. Mi-ar plăcea să stau acolo vara asta. Să stau în natură. Bine, o casă, evident, cu internet ca să pot să comunic cu echipa mea", a spus Ana Morodan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel