DCNews Lifestyle Pune un măr tăiat pe jumătate în interiorul puiului, înainte de-al băga la cuptor. Trucul cu rezultate fantastice!

Pune un măr tăiat pe jumătate în interiorul puiului, înainte de-al băga la cuptor. Trucul cu rezultate fantastice!

La prepararea găinii sau puiului la cuptor, se va băga în interior un măr tăiat pe jumătate. Va da cărnii o savoare deosebită.

Paprika (boia de ardei) nu se pune pe carnea udă pentru că se va arde şi va da un aspect urât fripturii. Se va pune după ce friptura este gata.

Pentru a obţine o friptură de pasăre frumos rumenită ungeţi-o înainte de a o introduce la cuptor cu un strat subţire de zahăr praf.

Vezi și: Sărează puiul pe interior și exterior, apoi șterge-l cu un prosop și bagă-l la cuptor. Trucul genial al unui bucătar celebru din SUA

Mămăligă toponită. Rețeta ardelenească pe sufletul românilor

Știri similare din categoria Lifestyle Vezi toate articolele