Ambasada SUA la București condamnă traficul de persoane în toate formele sale

Ambasada SUA în România a transmis, marți, un mesaj Ziua Mondială împotriva Traficului de Persoane, precizând că instituția „condamnă traficul de persoane în toate formele sale" și „se angajează să lucreze cu autoritățile române pentru eliminarea traficului de ființe umane".

„Ca recunoaştere a Zilei Mondiale împotriva Traficului de Persoane, 30 iulie, Ambasada Statelor Unite ale Americii condamnă traficul de persoane în toate formele sale. SUA se angajează să lucreze cu românii pentru a elimina traficul de fiinţe umane", transmite ambasada SUA la București, printr-un comunicat de presă remis, marți.

Ambasada îndeamnă „ferm toate guvernele să combată traficul de persoane prin servicii de protecţie cuprinzătoare şi concentrate pe victime, prin măsuri de prevenţie a infracţiunilor care vizează direct tacticile traficanţilor şi informează mai bine comunităţile şi prin acuzarea şi condamnarea traficanţilor, pentru a-i face să răspundă penal pentru faptele lor", potrivit sursei citate.

„Printr-o abordare concentrată a eforturilor noastre colective de luptă împotriva traficului de persoane, putem schimba ceva şi o vom face", mai spune ambasada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel