EXCLUSIV  Alina Petrescu, DECIZIE privind funcția de purtător de cuvânt al Guvernului după plecarea lui Grindeanu

Alina Petrescu a fost purtătorul de cuvânt al Guvernului Grindeanu.  

Surse guvernamentale au spus pentru DC News că odată cu plecarea fostului Executiv, Alina Petrescu nu va mai ocupa această funcție. Deocamdată nu se știe cine va ocupa postul de purtător de cuvânt al Guvernului Tudose.

Alina Petrescu are o experiență în presa de aproape 15 ani, debutând la TVR Internațional, lucrând apoi aproape doi ani în redacția EuroNews. Cea mai lungă perioadă, peste 10 ani, și-a petrecut-o însă la Antena 3, unde a realizat mai multe emisiuni.

Alina Petrescu a povestit cum a ajuns în funcția de purtător de cuvânt al Guvernului Grindeanu. Propunerea i-a făcut-o fostul premier.

"A fost greu să ajung la această decizie. Cred că fiecare în viață știe când se apropie natural de un final de etapă și când își dorește să facă altceva. Este o decizie la care m-am gândit foarte mult timp. Nici nu avea cum să fie altfel. Dar această oportunitate a venit așa, la fix. A trebuie să iau foarte repede această decizie. Discuțiile nu au durat mai mult de o săptămână și jumătate. Propunerea mi-a făcut-o premierul. (...) Este atât de interesant aici încât nu regret nimic", a spus Alina Petrescu la acea vreme.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel