Alex Ioniță, transfer la CFR Cluj. Ofertă spectaculoasă a ardelenilor

Liderul CFR Cluj pedalează pe pista Alex Ioniţă. Fotbalistul Astrei, unul dintre cei mai valoroşi atacanţi români la ora actuală, e dorit insistent de Dan Petrescu, iar antrenorul le-a trasat sarcini clare şefilor pentru pauza competiţională.

După ce ardelenii i-au propus miliardarului Ioan Niculaie formula 800.000 de euro plus Dan Nistor ca monedă de schimb, patronul şi oamenii din jurul său le-au dat răspuns negativ oficialilor triplei campioane.

CFR şi-a reconfigurat imediat însă planul şi a venit cu o nouă ofertă. ProSport scrie despre noua propunere ajunsă pe masa lui Ioan Niculaie.

Deşi cel mai bogat om din România solicită 1,5 milioane de euro pe fotbalistul care a făcut primii paşi pe teren sub aripa marelui Sandu Neagu, trupa din Gruia a mărit oferta: trei jucători plus 500.000 de euro. Surpriza din "pachet" e dată de francezul Nouvier, unul dintre cei mai tehnici fotbalişti din Liga 1. Pe lângă stângaciul în vârstă de 22 de ani, CFR l-a reinclus pe Dan Nistor, dar şi pe Cosmin Sârbu, un mijlocaş în vârstă de 21 de ani, împrumutat la ASA Târgu Mureş în ultimul sezon.

Alex Ioniţă mai are contract cu Astra până în 2019, însă sunt şanse mari să plece încă din această iarnă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel