Alex Coita ia la rând PSD, PNL, USR, după căderea Guvernului: Să începem schimbarea ACUM!

Alex Coita / Foto Facebook
Alex Coita / Foto Facebook

Alex Coita (PSL) avertizează că „riscăm să pierdem tot ce am câștigat de la aderarea la Uniunea Europeană”.

„Astăzi, 5 februarie 2020, intrăm în cea mai periculoasă perioadă din istoria României ultimilor ani. Riscăm să intrăm în derivă profundă și să pierdem tot ce am câștigat de la aderarea la Uniunea Europeană.

Platforma Social Liberală este un partid nou, care vrea să se implice, să facă politică altfel, și care pune la dispoziția românilor un proiect de țară prin care vom schimba în bine viețile noastre, ale tuturor. Vă rugăm să veniți alături de noi, să ne oferiți șansa de a cataliza adoptarea proiectului de țară România 10 în 10 la nivelul actualei clase politice, de a schimba destinul României!

Pentru asta, trebuie să pornim de la acceptarea unor realități, a unor fapte care trebuie înțelese și asumate de toți cei care vor schimbarea în bine a acestei țări:

- România traversează o criză politică profundă, generată de incapacitatea principalelor două partide, PSD și PNL, de a se conecta la problemele reale ale oamenilor acestei țări.

- România este un stat neguvernat, care de 3 luni este condusă pe genunchi de o echipă guvernamentală total nepregătită să gestioneze problemele țării.

- Căderea guvernului Orban este rezultatul unui blat între liderii PSD și PNL, care și-au dat mâna peste capul românilor. Tema alegerilor în două tururi a fost doar praf în ochi, un pretext străveziu pentru ca cele două mari partide să-și conserve fiefurile din teritoriu.

- USR plătește prețul lipsei de idei, de coerență și de spirit democratic. Este un partid înfrânt, un balon de săpun care s-a spart la contactul cu realitatea.

Dacă va continua pe acest drum, România va intra în derivă, în criză, în haos.

Riscăm să retrăim coșmarul crizei din 2009-2010 și să ne pierdem ancora într-un context geopolitic extrem de fragil. Actuala clasă politică joacă azi la ruletă soarta țării pentru următorii ani și șansele unei generații de a ieși la lumină.

România are nevoie astăzi de un PLAN. România are nevoie de un proiect de țară!

Singura formațiune care are în acest moment un proiect de țară este Platforma Social Liberală, prin proiectul România 10 în 10. Suntem un partid nou, care s-a ridicat în doar două luni prin forțe proprii. Avem astăzi alături multe mii de români care au înțeles că lucrurile nu mai pot continua așa și că România are nevoie de o schimbare ACUM. Nu mai avem timp să așteptăm încă o generație. Sunt în joc viețile noastre, ale copiilor și nepoților noștri!

Avem astăzi nevoie de încrederea voastră, de implicarea voastră, de susținerea voastră pentru a atinge masa critică necesară unei schimbări reale în România. Vă rugăm să veniți alături de noi, să participați la un proiect care va scoate România din periferia Europei, ne va elibera de complexele de cetățeni de rangul al doilea și va aduce țara noastră acolo unde îi este locul: între primele 10 economii ca pondere din Uniunea Europeană!

Acest lucru este posibil, dar trebuie să începem schimbarea ACUM!”, a scris, miercuri seară, Alex Coita pe contul său de Facebook.

„În decembrie am pornit la drum doi oameni, astăzi suntem aproape zece mii, în martie vom fi șaizeci de mii, iar până în ziua alegerilor trebuie să fim cel puțin o jumătate de milion.

Nu avem voie să abandonăm speranța. Nu avem voie să abandonăm România!

Scrieți-ne la [email protected], susțineți proiectul nostru de țară care prin implicarea fiecărui român devine proiectul VOSTRU de țară. Împreună putem obliga actuala clasă politică să devină mai responsabilă și să guverneze pentru români. Arătați că și vouă vă pasă!”, a conchis Alex Coita. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel