Coita: Șova, mișcare care nu s-a întâmplat de zece ani

Vlad Manolache / 02 aug 2018 / 21:58 Salveaza PDF Comentarii
Alex Coita
Descriere foto: Alex Coita

Analistul Alex Coita susține că ministrul Transporturilor ar trebui să pună oameni care să stea cu "biciul pe contructori" pentru a ajunge să avem autostrăzi.  

Deși a deschis doar 29 de kilometri de autostradă, analistul Alex Coita susține că ministrul Transporturilor este un profesionist care are și realizări notabile. "A fost un mandat al lui Șova care a avut și bune și rele. Omul ăsta, trebuie spus că a reușit, e drept, cu o amânare de vreo șapte luni, să dea drumul în sfârșit la bucata de autostradă care leagă Aiud de Turda. Cine a călătorit acolo știe că era un drum cumplit, se circula foarte greu, era foarte periculos pentru că dacă te angajai într-o depășire riscai să rămâi acolo. Mai mult, a reușit să cumpere cinci avioane noi pentru Tarom, chestie care nu s-a mai întâmplat de zece ani. Nu vorbesc de închiriat, ci de cumpărat. Deci a dat comandă la unul dintre cei doi producători mondiali de cinci avioane de ultimă generală ceea ce e un lucru de salutat. Și nu e puțin lucru, pentru că cine merge cu Tarom-ul știe că are o flotă de avioane foarte vechi. Problema este că acolo la Transporturi trebuie să stai cu biciul pe constructori, să îi urechezi pentru că așa funcționează sistemul ăsta. Ceva de acolo care să fie bun, care să cheme și presa. Deci sunt multe chestii care sunt foarte practice", a declarat Coita la Antena 3.

Analistul susține că ministrul are intenții bune: "Pe domnul Șova îl suspectez că are cele mai bune intenții și cred că se și pricepe”. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24