Alex Coita a răbufnit la Antena 3. Mesaj către bărbații din România: Nu ne este RUȘINE? Lașitate incredibilă!

Roxana Neagu / 23 sep 2019 / 23:26 Salveaza PDF Comentarii

Analistul politic Alex Coita a cedat la Antena 3. 

”Văzând aceleași imagini cu fete traficate, fete sechestrate, femei trimise să se prostitueze, în condiții absolut inumane, în alte țări europene și nu puține, multe, zeci de mii, nici nu mai știu cifrele acum... nu-mi stă în fire, dar aș vrea să dau un mesaj pentru toți bărbații din țara asta.

Mă întreb așa, văzând aceste imagini repetate până la saturație, oare nu ne este rușine? Oare nu ne este rușine că femei, fete, care ar putea fi fiicele noastre, ar putea fi prietenele, soțiile noastre să fie traficate ca niște animale, ca niște vite?

Nu ne este rușine ca România să fie în topul femeilor care se prostituează în Occident? Dar chiar așa suntem ultima țară de pe Pământul ăsta? Mi se pare incredibil! Nu se poate așa ceva! Nu ne este rușine? Chiar stăm așa și ne uităm cum femei, fete care ar putea fi din familia noastră să ajungă în halul ăsta? Chiar nu mai avem pic de demnitate? Mi se pare incredibil! Nu există niciun motiv obiectiv.

Dacă acum nu sărim la jugulara acestor rețele de trafic de carne vie, renunțăm la orice urmă de demnitate. E vorba de oameni, de femei care pot să ne fie soții, prietene, fiice. Mi se pare că este o lașitate incredibilă. (...) Este o rușine națională că sunt atâtea fete și femei care sunt traficate, mi se pare că efectiv renunțăm la orice umbră de demnitate, trăim într-o rușine națională!” a spus analistul politic Alexandru Coita la Antena 3. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26