ALEGERI LOCALE. Ministrul Vela: Am primit acum câteva minute...

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ministrul de Interne Marcel Vela a transmis un mesaj tranșant, cu jumătate de oră înainte de închiderea urnelor.

Dezamăgit de decizia Biroului Electoral Central de a nu permite cetățenilor care se află în fața secțiilor de votare la ora 21 să-și exercite dreptul, Marcel Vela a scris câteva rânduri pe Facebook.

Ministrul de Interne a declarat, făcând referire la decizia BEC, că „am primit acum câteva minute răspunsul la solicitarea pe care am adresat-o Biroului Electoral Central, referitoare la posibilitatea acceptării la VOT a tuturor compatrioților care se vor afla în fața secțiilor de votare la ora 21:00. Din păcate, reprezentanții partidelor din BEC (PSD & Co) NU au fost de acord! Biroul Electoral Central era singurul care putea decide în acest caz, dar, din păcate, demersul MAI nu a fost înțeles”.

Vela: Era nevoie!

„Am încercat să obținem mai mult timp și pentru românii care se află în proximitatea secțiilor de votare, pentru a vota la ora 20:59, așteptând de minute bune ca să-și exercite un drept constitutional.

Era nevoie de această prelungire și fiindcă scrutinul de astăzi a fost altfel, s-a desfășurat în condiții foarte complicate atât pentru organizatori, cât și pentru alegători, păstrându-se distanța și aplicând-se măsurile sanitare specifice pentru protejarea sănătății.

Frica de VOT înseamnă frica de Democrație!”, a mai scris Marcel Vela pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel