Alegeri Locale 2020. Mișcări SURPRIZĂ pe scena politică. Elena Cristian: Văd o alianță. Nu poți să spui că PSD a pierdut alegerile

Elena Cristian, redactor şef DC Business, a explicat ce mișcări ar putea avea loc pe scena politică în perioada următoare. 

Întrebată dacă PSD-ul ”a pierdut” alegerile, Elena Cristian a explicat că cifrele arată cu totul altceva. Mai mult, jurnalistul a făcut referire și la noi alianțe ce s-ar putea forma. 

”Depinde din ce parte privești paharul, să spunem așa. Dacă luăm matematic, PSD-ul are în acest moment cele mai multe consilii județene. Nu avem încă statistica finală pe primării pentru a putea face o analiză finală. Ce concluzie pot să fac eu pentru București, sigur, Gabriela Firea a pierdut portofoliul de primar, dar Partidul Social Democrat are cel mai bun scor din ultimii mulți ani, dublu față de acum patru ani, așa că dacă analizezi pe cifre nu poți să spui că PSD a pierdut alegerile. Dacă USR va continua alianța cu PNL, deși am îndoieli serioase, vom mai discuta peste câteva luni, nu va fi nicio alianță din punctul acesta de vedere, mai degrabă văd o alianță PNL-PSD, chiar dacă acum vor spune nu și își vor scuipa în sân, o să vedeți că așa va fi pe viitor, deci dacă se va continua alianța atunci PSD va fi de formă în Consiliul General al Capitalei și nu va putea să influențeze în niciun fel deciziile lui Nicușor Dan”, a declarat Elena Cristian, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel