Alegeri anticipate. Rareş Bogdan, contrazis. Dan Vîlceanu: E nevoie de un pact în Parlament.

Deputatul liberal Dan Vîlceanu a explicat că, deşi toţi liberalii sunt de acord cu opţiunea alegerilor anticipate, este nevoie de un pact parlamentar pentru ca ele să fie realizate. De asemenea, acesta l-a contrazis pe Rareş Bogdan, care anunţase în urmă cu câteva zile când ar putea avea loc alegerile anticipate. 

"Ne-ar conveni ca ele să aibă loc, şi suntem deschişi. Dar premierul a anunţat deja că este nevoie de un pact prin care o majoritate parlamentară să vrea alegeri anticipate. Altfel nu poţi arunca România în criză. Se pot face discuţii cu celelalte partide pentru a vedea dacă putem organiza alegeri anticipate. 

Nu există posibilitatea ca Ludovic Orban să nu îşi dorească alegerile anticipate. Toţi vrem să nu ne mai trezim cu legi în Parlament care să nu aducă decât câştig electoral. Momentan, însă, e nevoie de discuţii cu celelalte partide", a declarat Dan Vîlceanu la Antena 3. 

Rareş Bogdan, contrazis 

"Un lucru e clar, când dl Orban, ca preşedinte al partidului, spune ceva, atunci aşa este. Dl Rareş Bogdan a expus o idee, iar astăzi dl preşedinte a explicat cum poate fi pusă în aplicare această idee", a mai spus deputatul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel