EXCLUSIV  Chirieac: Stai, că-mi dai o super informație. Iulian Dumitrescu, PNL, candidează în Prahova?!

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă și Bogdan Chirieac au comentat o informație foarte interesantă despre unul dintre liderii mai retrași ai Partidului Național Liberal.

„Stai, că-mi dai o super informație. Iulian Dumitrescu, senatorul PNL, candidează acum în Prahova?”, s-a mirat analistul politic Bogdan Chirieac la auzirea anunțului făcut de Cozmin Gușă.

„Prim-vicepreședintele PNL, adjunctul lui Orban alături de Turcan și Rareș Bogdan, candidează în Prahova, iar Prahova este sub greutatea totală a demersurilor lui care sunt completate prin oameni din structura administrativă”, a completat Gușă.

Unul dintre cei mai grei oameni din politică

„Eu am rămas surprins când am aflat că domnul Iulian Dumitrescu este unul dintre cei mai grei oameni din politica românească, dar forța sa financiară uriașă înțeleg că este în Ilfov”, a explicat Chirieac. Gușă a completat: „Forța sa financiară uriașă este în Ilfov, în Călărași și în Giurgiu”. „Un personaj foarte discret, altminteri, domnul acesta”, a fost următoarea replică a lui Chirieac.

„Foarte discret în plan național pentru că el s-a focalizat strict pe Prahova, pe care practic a întors-o pe dos în ultimele două luni”, a explicat Gușă.  

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel