Agresori femeie jandarm, Ștefania - decizia Judecătoriei Sectorului 1

Jandarmi - foto ilustrativ
Jandarmi - foto ilustrativ

Judecătoria Sectorului 1 a luat o nouă decizie, care nu este, însă, definitivă, în cazul agresorilor Ștefaniei, femeia jandarm bătută la mitingul Diasporei.

Cei patru agresori ai jandarmeriţei Ştefania Nistor au fost puşi în libertate, potrivit deciziei magistraţilor, relatează Antena 3. Judecătorii au considerat că fapta comisă în timpul protestelor din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei, Bucureşti, se poate schimba din punct de vedere judiciar. Ilie Laurențiu Gabriel, Tănase Claudiu Florentin, Dobre Claudiu Mihai și Cojoacă Ionuț Liviu au fost puși sub control judiciar.

Pe 10 august 2018, Ștefania Nistor a fost rănită la mitingul Diasporei, când agresorii au lovit-o cu pumnii și picioarele, femeia fiind dusă în stare gravă la spital. A rămas, cu multiple traumatisme la nivelul capului și corpului, în urma loviturilor repetate. De asemenea, unul dintre agresori i-a furat pistolul, care a fost găsit, însă, după mai multe zile de căutări ale polișițtilor.

Citește și: Ce urare cu subînțeles a făcut SRI românilor pentru 2019

Atacată violent la mitingul Diasporei

În urma anchetei, s-a stabilit că Ștefania Nistor a fost atacată de patru indivizi. Ilie Laurențiu Gabriel, Tănase Claudiu Florentin, Dobre Claudiu Mihai și Cojoacă Ionuț Liviu au fost reținuți, iar instanța i-a plasat în arest la domiciliu. Cei patru bătăuși au contestat decizia la Judecătoria Sectorului 1, care le-a dat câștig de cauză.

Conform sursei citate, magistrații au decis să-i pună în libertate pe agresorii jandarmeriței Ștefania Nistor. Dar Ilie Laurențiu Gabriel, Tănase Claudiu Florentin, Dobre Claudiu Mihai și Cojoacă Ionuț Liviu sunt obligați să respecte anumite condiții dacă nu doresc să aibă probleme și mai serioase cu legea.

Ciește și: Mega-protest diaspora: "Autorizație pentru 400.000 de oameni"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel