Afaceristul cu cafeaua minune vrea să trăiască 180 ani. Regimul pe care îl are

cafea
cafea

Dave Asprey plănuiește să trăiască până la 180 de ani. Nu este o glumă, iar omul de afaceri crede că își poate atinge obiectivul.

Dave Asprey spune că este primul biohacker profesionist. Acest lucru înseamnă că foloseşte ştiinţa şi tehnologia pentru a-şi îmbunătăţi sănătatea - un fel de hacker al corpului uman.

Regimul omului de afaceri este unul complex. O dată la șase luni își înlătură o parte din măduva din şirea spinării pentru a putea extrage celule stem pe care apoi le injectează în corp.

În plus, își petrece timpul în camere de crioterapie. Acestea sunt spaţii în care se foloseşte nitrogenul lichid pentru scăderea temperaturii corpului. De asemenea, face un fel de băi de lumină infraroşie. 

Afaceristul spune că a cheltuit mai mult de 1 milion de dolari pentru a-și îmbunătăți funcționarea corpului și a creierului. Finanțarea aventurilor sale provine din popularitatea mărcii sale de cafea Bulletproof, un produs pe care îl califică drept biohacker al corpului. Asprey spune că produsul poate contribui la îmbunătățirea sănătății fizice și mentale a consumatorului. El a făcut obiectul unor critici dure, în special din partea profesioniștilor din domeniul sănătății, care susțin că antreprenorul nu are nicio certificare medicală sau formare nutrițională.

Cafea-unt-ulei

Cafeaua Bulletproof este o cafea cu unt și ulei de cocos. Asprey s-a inspirat din reţeta unui ceai special, specific pentru unele populaţii tibetane. Dave Asprey a verificat avantajele acestei băuturi în timpul unei călătorii în Tibet, în 2004, când a cunoscut pe pielea lui efectele răului de înălţime.

Potrivit lui Dave Asprey, cafeaua aceasta, băută dimineaţa, ar prezenta numeroase beneficii: inhibarea senzaţiei de foame și stimularea activităţii creierului. Cu toate acestea, experții nu recomandă un astfel de amestec, scrie BBC MUNDO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel