Adrian Mutu anticipează două super transferuri pentru vară

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu anticipează două super transferuri pentru vară. Despărțirea lui Harry Kane de Tottenham și plecarea lui Neymar de la Parc des Princes.

În opinia lui Adrian Mutu, Harry Kane este cel mai bun vârf de careu din lume la ora actuală și anticipează un transfer al acestuia tot în campionatul britanic. În ceea ce-l privește pe Neymar, fostul internațional a declarat că are șanse foarte mari să se transfere pe Santiago Bernabeu.

„Kane este probabil cel mai bun număr 9 din lume, împreună cu Suarez. E puternic, concret în faţa porţii. Nu te iartă. Nu se complică prea mult, joacă simplu. Ar fi o greşeală pentru el să se mute într-un alt campionat. Barcelona, PSG, Real Madrid sau Juventus evoluează cu un număr 9 mobil, foarte mobil. Cred că va ajunge ori la Chelsea, ori la Manchester United. Mi s-a spus că Real Madrid pregăteşte o lovitură să-l ia pe Neymar", a dezvăluit Adrian Mutu la Telekom Sport. 

Cifre impresionante pentru Kane și Neymar

În actualul sezon de Premier League, Harry Kane a bifat 28 de partide și 24 de goluri, 7 goluri în 7 partide în Champions League și 4 goluri în 3 partide în FA Cup. În total, 35 de goluri în 38 de meciuri în sezonul 2017-2018. În vârstă de 24 de ani, Kane are 23 de goluri și 12 goluri pentru pentru naționala Angliei. 

Neymar a bifat în actuala stagiune 20 de meciuri, 20 de goluri și 15 pase decisive în Ligue 1. În total, în sezonul 2017-18, Neymar are 29 de goluri și 19 assist-uri în 30 de partide. În vârstă de 26 de ani, brazilianul are 53 de goluri în 83 de selecții la naționala Braziliei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel