Adevărul despre cei "25 de primari din PNL Giurgiu care ar fi migrat către PSD". Toma Petcu spune că informaţia e falsă şi invocă posibile "motive strategice-electorale"

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Senatorul PNL Toma Petcu afirmă că informaţia conform căreia 25 de primari din PNL Giurgiu ar fi migrat la PSD e falsă. 

"În urma unor informații apărute în spațiul public, la un post de televiziune, se propagă în mediul online un material video în care se menționează că mai muți primari, mai concret "25 de primari", din PNL GIURGIU, ar fi "migrat" către PSD.

Menționez faptul că, în ultimele două săptămâni, am avut două întâlniri regionale, pe zonele de sud și nord ale județului. Prima întrunire a avut loc la Călugăreni, gazdă fiind primarul Mitică Iordache, iar cea de-a doua s-a desfășurat ieri, la Florești-Stoenești, unde gazdă a fost primarul Costel Dumitru. La aceste întâlniri, dintr-un număr de 34 de primari PNL pe care i-am invitat, doar patru nu au putut participa, din motive bine întemeiate. Specific faptul că, toți cei patru primari, sunt liberali cu state vechi, oameni care sunt alături de Partidul Național Liberal. La întruniri au fost prezenți și ce trei primari din județ, de altă culoare decât PNL sau PSD. Cu toți cei 33 de primari cu care ne-am întâlnit în aceste două săptămâni, am avut multiple discuții. Am vorbit pe fiecare localitate, despre proiectele de dezvoltare și de interes: rectificare bugetară, sume alocate pentru echilibrarea bugetelor și, bineînțeles, pentru proiectele pe care le au în derulare.

Ca o concluzie, vreau să menționez faptul că asemenea știre s-a născut, fie, probabil, dintr-o neglijență a postului care a difuzat această informație, fie din oarece motive "strategice - electorale" pe care nu le înțeleg", a scris Toma Petcu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel