Acționarii echipei de fotbal Rapid, la un pas de bătaie

Rapid București
Rapid București

Rapidul este o echipă în colaps iar oamenii din conducere nu fac nimic pentru a o stabiliza. Înaintea debutului Ligii a II-a, unde echipa din Giulești este obligată să joace, acționarii se iau la harță pentru sumele investite în club.

Un grup de oameni de afaceri s-a reunit pentru a discuta posibilitatea unor investiții la Rapid. Zece la număr, ei au sărit unul la gâtul altuia din cauza sumei pe care ar fi trebuit să o investească toți finanțatorii, anume 75.000 de euro pe lună, scrie Fanaik, citat de DigiSport.

Cei zece au început să-și arunce vorbe grele pe fondul unei dispute despre cum și-ar putea recupera afaceriștii investiția, plus un profit pe măsura brandului Rapidului, mai scrie sursa citată. Cristescu și Zamfir au fost iritați de cerințele oamenilor de afaceri, pe care i-au acuzat că nu sunt interesați de binele Rapidului. ”Vrem garanții, nu putem să investim fără să ne asigurăm că nu pierdem banii aiurea”, a fost replica unui dintre cei zece, care s-ar fi îndreptat amenințător către Adrian Zamfir.

Spiritele s-au calmat la timp, iar despre Rapid se spune că ar putea acea un nou investitor, care să preia 80% dintre acțiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel