Acesta este SALARIUL FABULOS pe care-l va încasa Nicușor în funcția de primar general al Capitalei

Nicușor Dan a câștigat alegerile pentru funcția de primar general al Capitalei. Candidatul independent susținut de cele mai importante formațiuni politice de dreapta a reușit să triumfe în lupta electorală din 27 septembrie, iar de luna viitoare își va afla noile atribuții, dar și salariul pe care urmează să-l încaseze

După ce va fi învestit în noua funcție, Nicușor Dan va avea un venit considerabil în calitate de primar general al Capitalei. Independentul ajuns în cea mai importantă funcție administrativă din București locuiește cu chirie, undeva în sectorul 5, dezvăluind că plătește o chirie de 500 de euro pe lună pentru apartamentul situat într-o vilă veche. 

Potrivit propriei declarații de avere, Dan nu deține un autoturism propriu, iar averea sa nu este foarte mare. Evident, lucrurile se vor îmbunătăți din acest punct de vedere pentru edil, care va încasa un salariu consistent în noua sa calitate. Dacă ar fi să luăm în calcul declarația de avere a Gabrielei Firea, cea care a condus Capitala în ultimii patru ani, în 2018 și 2019 a înregistrat următoarele venituri din salariu:

  • 2018 - 166.716 lei pe tot parcursul anului
  • 2019 - 181.206 lei pe tot parcursul anului

La un calcul simplu, dacă salariul primarului Capitalei nu se va majora, venitul lunar al lui Nicușor Dan va fi de 15.000 de lei lunar, o sumă considerabilă, care poate fi majorată în funcție de deciziile Guvernului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel