Accidentul mortal A2. Șoferul vinovat, un preot

La volanul mașinii care a fost implicată într-un tragic accident pe Autostrada Soarelui se afla un preot din Cluj. El venea cu familia la mare, iar o secundă de neatenție a dus la coliziunea care i-a omorât băiețelul de trei ani. 

Colegii părintelui Dragoș Constantin Ane, slujitor la biserica „Sfântul Nicolae” din localitatea Tăușeni, județul Cluj, sunt șocați de nenorocirea care s-a abătut asupra unui slujitor al Domnului. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 04.30, pe Autostrada Soarelui, la km 188-189, pe sensul de mers spre Constanța. Spre zona respectivă au fost redirecționate patru ambulanțe, din Constanța, Medgidia și Cobadin. Medicii au găsit cinci persoane, doi adulți și trei copii, micuții fiind în stare gravă.    

Cu toate eforturile echipajelor medicale, băiețelul de trei ani a intrat în comă și a murit. Sora lui a fost, de asemenea, grav rănită și a intrat în comă, fiind internată de urgență. O altă fată, în vârstă de 7 ani, a suferit un traumatism lombar, fiind transportată ls Spitalul Județean Constanța. Părinții copiilor au fost şi ei răniți, suferind diverse traumatisme.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel