Accident GRAV în Urziceni. Un om a murit

Un accident rutier foarte graf a avut loc în această seară la ieşirea din Urziceni. Un bărbat a murit, iar o altă persoană este în stare foarte gravă. 

Marți seara, în jurul orei 22:00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervenă la un accident rutier produs pe DN2, ieșire Urziceni-Coșereni, în care au fost implicate un autoturism și un camion.

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița–Substația Urziceni.

„În urma evenimentului au rezultat patru victime, două încarcerate și două neîncarcerate, toate aflate în autoturism. Referitor la cele două victime neîncarcerate, un bărbat de aproximativ 29 de ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spitalul din Urziceni; iar unei femei de aproximativ 31 de ani i-a fost acordat primul ajutor de către un echipaj SAJ”, transmite ISU Ialomiţa, conform Mediafax. 

Din cele 2 victime încarcerate, una a fost declarată decedată de un echipaj SAJ (șoferul autoturismului, bărbat cu vârsta de aproximativ 67 de ani). Cealalta victimă se află în stop cardiorespirator și i se efectuează manevre de resuscitare de către un echipaj SAJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel