Accident grav în Hunedoara. Doi morţi şi doi răniţi

Accident
Accident

Un accident grav de circulaţie a avut loc azi dimineaţă în Hunedoara, pe DN 66, după ce un tir şi un microbuz s-au ciocnit. Doi oameni au murit. 

Update: Circulaţia s-a reluat parţial. Se circulă alternativ, pe un singur fir. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este oprită pe DN 66 Haţeg - Simeria, în zona localităţii Băcia, judeţul Hunedoara, unde a avut loc o coliziune între un microbuz şi un autotren, pe fondul unei depăşiri neregulamentare efectuate de conducătorul microbuzului. 

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite grav. Victimele sunt şoferul microbuzului, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Brad, şi o femeie de 47 de ani. Alte două femei care se aflau în maşină au suferit traumatisme grave în urma impactului şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva.

Cauza accidentului, depăşirea neregulamentară

Din primele cercetări ale poliţiştilor, microbuzul circula de la Petroşani spre Simeria, iar accidentul a avut loc pe fondul unei depăşiri neregulamentare efectuată de şoferul microbuzului, într-o zonă prevăzută cu semnalizare în acest sens, scrie Agerpres. În maşină se aflau doar şoferul şi cele trei femei.

"În urma impactului, şoferul microbuzului şi un pasager au murit, iar doi pasageri din microbuz au fost grav răniţi', a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu. Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au intervenit echipaje ale pompierilor militari din Deva şi Orăştie, cu mai multe ambulanţe, o autospecială de descarcerare, una de transport victime multiple şi autospeciale de stingere. 'Trei dintre oamenii aflaţi în microbuz au fost scoşi din maşină cu ajutorul echipei de descarcerare", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda. Traficul rutier era blocat în zona accidentului, în jurul orei 7,00.

Circulaţia de la Haţeg spre Deva se poate face însă prin municipiul Hunedoara, a informat IPJ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel