8 Martie. Campanie inedită: Adopții gratuite

Alexandru Ichim / 06 Martie 2019 / 15:33

O campanie inedită a fost lansată la Cluj-Napoca pentru cei care doresc să ofere un cadou femeilor, de 8 martie. 

Bărbații sunt invitați de către reprezentanții primăriei să adopte gratuit un cățeluș. Acțiunea are loc în cadrul campaniei ”Oferă emoție”. Mai exact, șase pui de câine sunt așteptați să fie luați acasă. 

”Oferă-i soției, iubitei sau fiicei tale mai mult decât un cadou, de 8 Martie. Oferă-i emoție. Dacă nu știi cum să faci, îți dăm o mână de ajutor. Ți-i prezentăm pe Bruno, Max, Lucky, Happy, Elsa și Joy . Ei sunt căței și cățelușe de la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân Cluj-Napoca, din subordinea RADP. Sunt cadoul ideal, plin de emoție, pe care poți să îl oferi. Cu această ocazie faci și gestul nobil de a salva un suflețel de câine”, susțin reprezentanții primăriei Cluj-Napoca.

Adopțiile sunt gratuite

 

"Cățelușii se adoptă în mod gratuit, având efectuate deparazitări interne și externe, operațiuni de sterilizare si microcipare. Vaccinările necesare sunt efectuate corespunzător vârstei. De asemenea, câinii primesc un carnet de sănătate și sunt înregistrați în Registrul Național al Câinilor cu Proprietar (RECS)", spune Cristian Pop, medic veterinar la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân.

Programul cu publicul al Centrului de pe str. Bobâlnei nr. 65 este de luni până vineri, între orele 07:00 – 15:00, miercuri între orele 07:00 – 17:00 , iar actele necesare pentru adopția unui câine sunt: act de identitate, adeverința de angajat și act de spațiu. 

 

Vezi și: 

Dragnea, prima reacţie după decizia CCR privind bugetul

Toader, moțiune. Mircea Badea: Dacă sunt nemulțumiți, să o pună pe Kovesi