1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie. Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi

De 1 martie, oferă-le celor dragi, în dar, un mesaj sau o felicitare. Iată o listă frumoasă de cuvinte pentru cei dragi.

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie

De 1 Martie

Mărțișorul prins în piept,
Și dăruit de când e firea,
Să-ți ocrotească gândul drept
Rostul casei și… iubirea...

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Primeşte primăvara în viaţă şi în suflet... deschide-ţi aripile şi încearcă să zbori... închide ochii şi încearcă să visezi... nu-i aşa că e minunat?

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Primăvara să-ţi aducă un mărţişor norocos, raze de iubire şi calde adieri de fericire!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Acum, în prag de primăvară îţi trimit în dar de mărţişor, sufletelul meu pentru a-ţi ţine de cald!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie 1 Martie să-ţi aducă numai veselie, fericire şi iubire! La mulţi ani!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Primăvara să îţi aducă un mărţişor de sănătate, un ghiocel de noroc, o rază de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău.

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Firul alb e sănătate iar cel roşu, prosperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes şi voie bună. 

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru ca eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Într-o zi cu soare în care miroase a sărbatoare, îţi dau şi eu mesaje primăvăratice cu arome de mărţişoare şi îţi urez: "O primăvară ca-n poveşti!"

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană/colegă deosebită!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi parte de o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Puritatea şi candoarea acestei primăveri să-ţi inspire simfonia bucuriei şi fericirii!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie De sub zăpadă a răsărit un ghiocel şi mi-a şoptit ceva la ureche: A sosit primăvara!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Un gând bun şi un zâmbet din tot sufletul, un mărţişor care să-ţi aducă în suflet primăvară.

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Sufletul să-ţi vibreze în acordurile bucuriei şi dragostei de viaţă! O primavară fericită şi împlinită!

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy