1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie. Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi

De 1 martie, oferă-le celor dragi, în dar, un mesaj sau o felicitare. Iată o listă frumoasă de cuvinte pentru cei dragi.

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie

De 1 Martie

Mărțișorul prins în piept,
Și dăruit de când e firea,
Să-ți ocrotească gândul drept
Rostul casei și… iubirea...

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Primeşte primăvara în viaţă şi în suflet... deschide-ţi aripile şi încearcă să zbori... închide ochii şi încearcă să visezi... nu-i aşa că e minunat?

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Primăvara să-ţi aducă un mărţişor norocos, raze de iubire şi calde adieri de fericire!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Acum, în prag de primăvară îţi trimit în dar de mărţişor, sufletelul meu pentru a-ţi ţine de cald!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie 1 Martie să-ţi aducă numai veselie, fericire şi iubire! La mulţi ani!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Primăvara să îţi aducă un mărţişor de sănătate, un ghiocel de noroc, o rază de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău.

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Firul alb e sănătate iar cel roşu, prosperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes şi voie bună. 

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru ca eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Într-o zi cu soare în care miroase a sărbatoare, îţi dau şi eu mesaje primăvăratice cu arome de mărţişoare şi îţi urez: "O primăvară ca-n poveşti!"

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană/colegă deosebită!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi parte de o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Puritatea şi candoarea acestei primăveri să-ţi inspire simfonia bucuriei şi fericirii!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie De sub zăpadă a răsărit un ghiocel şi mi-a şoptit ceva la ureche: A sosit primăvara!

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Un gând bun şi un zâmbet din tot sufletul, un mărţişor care să-ţi aducă în suflet primăvară.

1 Martie, mărțișor. Mesaje și felicitări de 1 martie Sufletul să-ţi vibreze în acordurile bucuriei şi dragostei de viaţă! O primavară fericită şi împlinită!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel