Vlad Chiricheş, după eșecul echipei naţionale: E trist că...

Naționala României
Naționala României

Căpitanul echipei naţionale, Vlad Chiricheş, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Casa Fotbalului, că este trist faptul că România s-a întors aşa de repede acasă de la EURO 2016, precizând că şi-ar fi dorit să îi facă fericiţi pe suporteri şi să îi scoată în stradă.

'E clar că am plecat de acolo cu un sentiment de tristeţe şi amărăciune. E trist că ne-am întors foarte repede, nu ne aşteptam la un astfel de deznodământ. Dar asta a fost să fie, acum trebuie să încercăm să trecem peste acest moment. Noi credem în echipa naţională. E normal ca suporterii să fie dezamăgiţi, dar cred că mai dezamăgiţi decât noi nu sunt. Ne pare rău că i-am dezamăgit pe fani, dar e greu acum să mai vorbesc despre ce a fost. Ne pare rău pentru deziluzia asta. Ne doream foarte mult să îi vedem pe fani în stradă şi să îi facem fericiţi', a spus el.

Chiricheş nu ştie cauzele eliminării României de la EURO 2016, dar susţine că la acest lucru au contribuit unele momente cheie din meciurile cu Franţa şi Elveţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel