Vezi ce bani va primi Iulia Vântur pentru rolul din filmul indian

Iulia Vântur a debutat cu dreptul  la Bollywood. Aceasta a acceptat să facă parte din producţia indiană a filmului „O Teri”, care va fi lansată în luna martie.

Potrivit unor surse apropiate de la ProTv, Iulia Vântur  va încasa un onorariu de 10.000 de euro, scrie gandul.info, după ce aceasta ar fi atras atenția producătorilor indieni. "S-a întâmplat ca producătorii filmului să mă vadă dansând, pare-se că au fost încântaţi de energia mea, de bucuria cu care dansez, şi astfel a venit propunerea pe care, iniţial, am luat-o drept o glumă”, a povestit Iulia Vântur.

 De asemenea, potrivit tabloidelor indiene, Iulia Vântur nu ar fi obținut acest rol dacă  Salman Khan nu  ar fi insistat pe lângă producătorul peliculei, Atul Ahnihotri, care este şi fratele vitreg al actorului.

Producătorul  ar fi renunţat pe ultima sută de metri la actriţa Ellie Avram, care obţinuse acest rol. Iulia ar fi făcut cunoştinţă cu întreaga echipă a comediei "O Teri", când aceasta s-a aflat în România pentru filmarea unei alte producţii indiene, care a avut loc la Sibiu. Atunci, Salman Khan i-a făcut cunoştinţă iubitei sale cu fratele său vitreg.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel