Tragedie cumplită în luna de miere a actriței Jennifer Aniston

O tragedie cumplită a avut loc în luna de miere a celebrei actrițe Jennifer Aniston şi prospătului ei soţ, Justin Theroux: una dintre invitatele alese pentru a-i însoţi în Bora Bora s-a înecat.

Luna de miere a cuplului Jennifer Aniston-Justin Theroux s-a încheiat tragic, după ce Carmel Musgrove, asistenta producătorului de film Joel Silver, care însoţea cuplul în vacanţa din Bora Bora, s-a înecat în ocean.

Trupul neînsufleţit al femeii în vârstă de 30 de ani a fost descoperit pe plajă, după ce aceasta fusese dată dispărută cu câteva zile înainte, relatează starpulse.com, ppotrivit realitatea.net.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele morţii lui Musgrove.

Jennifer Aniston şi iubitul ei, Justin Theroux, scenaristul filmului "Tropic Thunder" în vârstă de 44 de ani, s-au căsătorit la începutul lunii august, în locuinţa din Los Angeles a cuplului, în cadrul unei ceremonii secrete.

Actriţa în vârstă de 46 de ani a mai fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel