SUBWAY® anunță deschiderea celui de-al 21-lea restaurant din România

SUBWAY® își consolidează extinderea rapidă pe piața locală și deschide un nou restaurant în România. Începând cu 10 septembrie 2014, compania și-a extins rețeaua de restaurante cu o nouă locație, în București Mall. Odată cu noua deschidere, SUBWAY® inaugurează cel de-al 11-lea restaurant  dintr-un centru comercial.

SUBWAY® își consolidează extinderea rapidă pe piața locală și deschide un nou restaurant în România. Începând cu 10 septembrie 2014, compania și-a extins rețeaua de restaurante cu o nouă locație, în București Mall. Odată cu noua deschidere, SUBWAY® inaugurează cel de-al 11-lea restaurant  dintr-un centru comercial.

Noul restaurant este amplasat în foodcourt-ul din cadrul București Mall. Cea mai recentă inaugurare din portofoliul SUBWAY® se bucură de o poziționare strategică datorită traficului intens. București Mall are un trafic lunar total ce depășeste un milion de vizitatori. Astfel, noul restaurant SUBWAY® se aliniază rutei de dezvoltare a companiei care presupune extinderea rețelei în jurul celor mai importante puncte de interes ale capitalei.

”În 2014, am aniversat doi ani de la intrarea pe piața din România. Planul nostru de dezvoltare este în progres, întrucât am deschis patru restaurante de la începutul anului, ajungând astfel la 21 de unități la nivel național. Am reușit să demonstrăm, în cele mai importante regiuni ale țării, că SUBWAY® este un business de succes. Obiectivul de extindere în partea de sud a Bucureștiului a stat la baza deciziei noastre cu privire la noua locație SUBWAY®. Aceasta urmează ruta de dezvoltare a rețelei de restaurante în toate sectoarele capitalei. Astfel, încurajăm și susținem toți antreprenorii care aleg să pornească alături de un partener puternic și de încredere”, a declarat Rumen Radev, Development Agent SUBWAY® pentru regiunea București- Ilfov.

”Avem încredere în succesul noului restaurant întrucât am planificat fiecare aspect al operațiunilor și am beneficiat de expertiza și suportul specialiștilor SUBWAY®. Data deschiderii restaurantului coincide cu începerea noului an școlar și sfârșitul perioadei de concediu, evenimente care vor aduce un număr ridicat de clienți în București Mall și din acest motiv momentul deschiderii este unul cât se poate de oportun. Filosofia “eat fresh” a companiei SUBWAY® completează strategia de amplasări a locațiilor în puncte cheie. Noul restaurant este deschis în fiecare zi de lucru  de luni până vineri, între 10 AM și 11 PM și în weekend, între 10 AM și 12 AM.” a declarat Cristi Dumitru, proprietarul restaurantului SUBWAY®  din București Mall.

Noul restaurant SUBWAY® a angajat 10 artiști ai sandwich-urilor, astfel încât clienții București Mall să se poată bucura de cele mai înalte standarde în ceea ce privește rețetele celor mai faimoase sandwich-uri din lume.

SUBWAY® oferă un meniu echilibrat pentru toți cei care aleg o dietă bogată în ingrediente proaspete. Pe lângă faimoasele sandvișuri SUB, restaurantul oferă wrap-uri, salate, prăjituri și rețete pentru vegetarieni. Artiștii sandvișurilor sunt pregătiți pentru a prepara cele mai gustoase sandvișuri folosind ingrediente speciale, mereu proaspete, diverse tipuri de pâine precum și sosuri în combinații unice pentru a oferi clienților o gustare personalizată, pe gustul lor. Astfel, sandvișurile SUBWAY® pot fi personalizte în milioane de combinații delicioase.

SUBWAY® a intrat pe piața din România în 2012 și a deschis până în prezent 21 de restaurante cu o medie de dezvoltare de aproximativ 0.9 restaurante pe lună. Succesul SUBWAY® este consolidat de un model de business solid, implementat de Frederick "Fred" DeLuca în urmă cu 49 de ani. Modelul de afaceri a fost creat în jurul unor aspecte esențiale precum: prospețimea celor mai bune ingrediente, crearea și servirea celor mai gustoase sandvișuri din lume chiar în fața clientului, respectând cele mai înalte niveluri de calitate.

Rețeaua SUBWAY® este prezentă în 108 țări și numără 42.630 de restaurante în toată lumea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel