Steaua - Chelsea: Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională

Suporter Steaua
Suporter Steaua

Confruntarea dintre Steaua și Chelsea, de pe Arena Națională, se dovedește a fi o adevărată sărbătoare pentru suporterii români. Cu o oră înainte de începerea meciului, Național Arena părea gazda unui carnaval, unde oameni din toate colțurile țării, sau chiar din afara granițelor, au venit echipați cu fulare, căciuli, eșarfe, steaguri, tricouri, toate roș-albastre, pentru a-și arăta suportul și atașamentul față de cea mai iubită echipă din România.

Modalitatea aleasă de oficialii steliști de a vinde biletele pentru partida cu Chelsea, deși contestată de mulți, se dovedește a avea și părți bune. Datorită faptului că tichetele de acces pe stadion au fost vândute online, fanii din întreaga țară au avut posibilitatea să-și cumpere bilete la cel mai important meci al anului.

Astfel, meciul Stelei cu Chelsea s-a dovedit prilejul perfect pentru unii suporteri să vină pentru prima dată pe Arena Națională. Oamenii au venit din toate colțurile țării pentru a vedea minunea construită în locul fostului "23 August”, dar și pentru a vedea la lucru campioana Europei, Chelsea Londra. Unul dintre fanii veniți din provincie, prima dată pe cea mai mare arenă a României ca să urmărească partida, a declarat pentru De Ce News: "Nu m-am gândit în viața mea că o să ajung să o văd pe Chelsea jucând în realitate. Stadionul arată incredibil".

În interiorul arenei se vând materiale cu însemnele Stelei, iar oamenii stau la coadă pentru a-și achiziționa un fular, un steag, sau un tricou roș-albastru.

Steliștii sunt susținuți și de persoane de alte naționalitate, de culoare, care se declară impresionate de stadion.

Oamenii fac poze cu stadionul, cu biletele, cu personalitățile venite pe Național Arena - foști fotbaliști, antrenori, oameni de fotbal, artiști. De asemenea, un punct de atracție pentru amatorii de poze l-a reprezentat Maybach-ul lui Gigi Becali.

Fanii au venit cu inima deschisă la Stadion, au dat bani mulți pe bilete, vor creea o atmosferă incendiară, pentru că lumea crede că Chelsea poate fi eliminată. Indiferent de rezultatul final, băieții lui Laurențiu Reghecampf trebuie să lupte și să arate determinarea și spiritul de sacrificiu din returul cu Ajax. Dacă fac asta, 50.000 de oameni îi vor aplauda la finalul partidei, fie că înving sau nu... Hai Steaua!!!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel