Se întâmplă lucruri unice în ultimii 26 de ani. Am făcut public anunţul meu

Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii "Subiectiv", de la Antena 3, a făcut o analiză referitoare la evenimentele petrecute recent pe scena politică.

Vă prezentăm analiza lui Răzvan Dumitrescu:

În România balamucul a început din momentul în care Băsescu a ajuns preşedinte. A devenit evident acest lucru mai ales în al doilea său mandat. Balamucul continuă acum la cote ridicate pe toate fronturile. Parcă e cineva la butoane care acţionează potrivit principiului "dacă nu-i poţi convinge, ameţeşte-i!".

În campania asta se întâmplă lucruri unice în ultimii 26 de ani. Am făcut public anunţul meu de neparticipare în calitate de cetăţean, cu votul meu, la aceste alegeri.

O astfel de atmosferă nu are nicio legătură cu fişa postului pentru care se candidează. Din fotoliu urmăresc serialul "Balamucul". Astăzi se difuzează episodul 4126!

P.S. Dincolo de tot spectacolul oferit de PNL în aceste zile şi indiferent de cât de consistente sunt acuzaţiile la adresa lui Marian Munteanu, o retragere a acestuia ar face mult mai mult rău decât păstrarea sa! Toate discuţiile, analizele şi delimitările pe care unii candidaţi de la sectoare le anunţă nu ar fi trebuit să se producă acum, ci înainte de desemnare. E doar o analiză din fotoliu!

Notă - titlul și leadul aparțin redacției

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel