Ringier a părăsit acționariatul televiziunii Kanal D

ringier
ringier

Trustul de presă Ringier a renunţat la toate acţiunile pe care le mai deţinea la societatea Dogan Media International SA, care operează licenţa audiovizuală a televiziunii Kanal D, potrivit unei înștiințări depuse la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

Ringier mai deținea la societatea Dogan Media Internaţional SA doar 16,8268% din acțiuni, după ce în vara acestui an trustul de presă elvețian și-a diminuat participația pe care o avea la Kanal D de 20,0919%.

În prezent, acţionarii Dogan Media Internaţional SA sunt: Dogan Media International GMBH - 99,9999680% şi Rukiye Sevda Boduroglu - 0,0000319%, reiese din documentul depus la CNA, relatează Mediafax..

Acţionarii Dogan Media International GMBH sunt Hurryiyet A.S. (Turcia) şi Dogan Media Holding A.S. (Turcia), ambele cotate la bursa din Istanbul.

Dogan Media International SA, cea care operează televiziunea Kanal D în România, este subsidiară a grupului Dogan Yayin Holding (DYH), lider pe piaţa de media din Turcia. În ianuarie 2007, televiziunea Kanal D a primit licență audiovizuală de la CNA, iar postul a început să emită o lună mai târziu.

În urma asocierii Dogan Media cu Ringier în 2007,  trustul elvețian de presă a preluat 25% din acțiunile companiei, însă, în ultimii ani, Ringier și-a tot redus participația la Kanal D.

În România, grupul Ringier deţine printre altele tabloidul Libertatea şi revistele pentru femei Elle, Unica şi Viva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel