Ponta, propunere pentru viitorul Guvern: Trebuie să spună Comisiei Europene...

Fostul premier Victor Ponta dezvăluie ce așteptări are de la viitorul Guvern, imediat după învestire, într-o problemă foarte serioasă pentru România: organizarea sistemului energetic. 

"Eu cred că viitorul Guvern, în ianuarie 2017, trebuie să spună Comisiei Europene: «Dacă ne luăm după voi, o să distrugem toată energia din România, o să importăm energie din Cehia, Germania... Uite, nu suntem de acord și o să facem organizarea sistemului energetic din România cum îl aveți și voi». E o chestie foarte serioasă.

[citeste si]

Și nu e un atac electoral, chiar gândesc așa ca cetățeanul simplu: «Și o să se ducă Cioloș la Bruxelles și o să bată cu pumnul în masă în fața lui Junker (Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene - n.red.) sau a d-nei Merkel?» Păi el e angajatul lor, el își ia salariul, 8.000 de euro în fiecare lună, de acolo. Cum o să se ducă Cioloș să se bată cu cei de la Bruxelles dacă el a lucrat în ultimii șapte ani la Bruxelles și, sincer, eu cred că din decembrie va lucra tot la Bruxelles, nu cred că va fi prim-ministru", a declarat Victor Ponta la DC News Live.

Declarația integrală de la minutul 22:20

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel