Militar-locotenent s-a alăturat protestatarilor din piaţa Universităţii

23 IAN, 2012 / 21:28
Salveaza PDF Print Comentarii 40 accesari
militar
militar

Un tânăr locotenent din Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii a sosit, în uniformă, în mijlocul protestatarilor din Piaţa Universităţii din Capitală. Militarul de carieră în vârstă de 27 de ani, cu un salariu rezonabil, a declarat că a ales să se alăture manifestanţilor din Bucureşti din respect pentru această naţiune şi pentru a le demonstra că "Armata nu i-a părăsit".

"Am venit aici din acelaşi motiv pentru care oamenii sunt aici. Raed Arafat este pentru mine un erou. Colegii mei nu au curaj să vorbească. Au familii, copii şi credite în bănci. Eu am depus jurământul în faţa cetăţenilor, nu în faţa actualei puteri. Eu îmi asum răspunderea pentru ceea ce fac acum!" a declarat tânărul locotenent Alexandru Gheorghe.

VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

CRIN ANTONESCU la interviurile DE CE NEWS. Pune-i întrebări

Crişan Andreescu / 26 noi, 14:03

Interviuri DCNews

DCNEWS.RO continuă interviurile live cu personalități ale vieții politice, sociale și culturale. Pentru a douaă oară în ultima perioadă, Crin Antonescu, fostul președinte al PNL, a răspuns invitației redacției De Ce News. În ediția de joi, 27 noiembrie 2014, începând cu orele 11,00, puteți urmări un interviu incendiar cu senatorul Crin Antonescu, despre ultimele evoluții ale scenei politice din România.

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet