Ipoteză șoc: Whitney Houston, ucisă de traficanți de droguri

whitney_houston
whitney_houston

Cântăreața Whitney Houston ar fi fost ucisă de traficanții de droguri, susține un detectiv particular american, care pretinde că are imagini care dovedește veridicitatea afirmației sale și că FBI deja a primit de la el caseta incriminatoare, scrie Daily Mail.

Paul Huebl, un detectiv particular din SUA, vine cu o ipoteză incredibilă în cazul morții lui Whitney Houston. El spune că a predat dovezi FBI-ului care arată cum că artista de 48 de ani a fost ucisă peste o datorie de droguri, în valoare de 1.5 milioane de dolari. Potrivit detectivului particular, Whitney Houston ar fi avut, cu o zi înainte de moartea ei, chiar o ceartă cu bărbatul care i-ar fi adus ultima doză de droguri.

Huebl, un fost ofițer de poliție din Chicago, care a devenit actor după ce s-a retras, spune că are înregistrări cu doi bărbați care mergeau în mod constant la hotelul unde artista stătea și că aceștia ar fi criminalii. De altfel, detectivul nu este mulțumit cu rapoartele oficiale și cu verdictul de moarte accidentală în cazul artistei, și susține că există suficiente semne în camera de hotel care indicau faptul că acolo ar fi avut loc o luptă: "Cred că dacă pui toate dovezile cap la cap, este destul de evident că vorbim de crimă".

Potrivit raportului medico-legal, Whitney Houston s-a înecat accidental în cada de baie a camerei sale de la hotelul Hilton Beverley, la producerea decesului contribuind consumul de cocaină și problemele sale cardiace. Artista a fost găsită moartă  pe 11 februarie 2012, cu o zi înainte de decernarea premiilor Grammy.

Deocamdată, nici poliția și nici cei de la FBI nu au declarat nimic despre o posibilă redeschidere a dosarului în cazul morții lui Whitney Houston și nici Paul Huebl nu a dorit să dezvăluie cine la angajat pentru investigarea morții artistei.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop și soul a anilor '80 si '90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri și fiind supranumită "Vocea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel