Ion Țiriac i-a dezvăluit Andreei Esca de ce nu se căsătorește

Ion Țiriac a povestit detalii inedite despre viața sa într-o ediție a emisiunii La Radio cu Andreea Esca de la Europa FM.

Ion Țiriac a povestit de ce a ales sa traiasca asemeni unui lup singuratic si sa nu se mai casatoreasca. Marturisirea a plecat de la amintirea divortului care a existat in viata sa, la 26 de ani, dupa o casatorie scurta.

"De la 26 de ani mi-am invatat lectia, o femeie are nevoie de mai multa siguranta, de timp, de atentie si eu de la 16 ani n-am mai avut timp. Femeia cu care m-am casatorit in tinerete, si-am divortat la 26 de ani, e si acum una dintre cele mai bune prietene ale familiei, la 70 de ani", a spus Ion Tiriac.

[citeste si]

Partea mai putin cunoscuta a lui Ion Tiriac, cea care arata o atentie speciala asupra valorilor familiei, a fost dezvaluita si de Boris Becker, fostul sau elev. "A avut grija de mine cand am avut prima prietena, prima bere, a fost ca un tata pentru mine " a spus Becker care la sfarsitul conversatiei telefonice cu Andreea Esca a tinut sa-i lanseze o invitatie lui Tiriac. Sa ia masa la un restaurant, doar ei doi, in amintirea multor seri pe care le-au petrecut astfel pe vremea cand Tiriac era managerul lui Becker.

Intalnirea urmeaza sa aiba loc la Madrid unde Tiriac detine un turneu de tenis, iar Becker urmeaza sa-l insoteasca pe Novak Djokovic, al carui antrenor este.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel