HOROSCOP, duminică, 23 octombrie, 2016

Berbec

O gafa infantila comisa de un amic te tine pe tine acum pe loc. Trebuie sa lupti alaturi de el sa repare greseala, dar cel mai tare te doare faptul ca tu nu ai avut nicio vina. A fost numai contributia lui iar acum el incearca sa se stearga pe maini de aceasta fapta, pasand vina pe umerii altora.

Taur

Unii nu vor aprecia modul tau mai independent de a rezolva problemele, deci sa nu te mire ca vor aparea critici si dispute aprinse impotriva ta. Tu vezi-ti de treaba ta asa cum consideri ca e mai bine pentru tine, fara sa pleci urechea la samanta de scandal care planeaza in jur.

Gemeni

Desi ai chef de discutii, de socializare, nu ai parte de cei mai potriviti interlocutori. Nimeresti intr-un anturaj in care planeaza ostilitatea, tacerea pune stapanire peste toti incat e o povara si pentru tine sa pastrezi atmosfera vie in astfel de medii.

Rac 

Uneori, visele nu se implinesc atunci cand vrei tu, nici cat ai bate din palme, dar nu trebuie sa vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamagire. E semn ca nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil intr-un anumit moment al vietii.

Leu 

Niciodata nu le poti avea pe toate. Ai bani in portofel, nu ai iubire, ai prieteni – nu ai sanatate, iar intr-o astfel de zi ai tendinta de a pune in balanta plusurile si minusurile acestui moment. Evita astfel de comparatii, pentru ca oricum ai privi lucrurile, unul din talere intotdeauna va cantari cel mai putin.

Fecioara

Te simti blocat intr-o zona in care nu se mai intampla nimic si e normal sa fii dezorientat si sa nu mai stii ce sa faci. Sa lasi lucrurile asa, cu speranta ca se vor rezolva de la sine, sau sa actionezi in vreo directie, ca sa depasesti impasul? 

Balanță

Bine ai face daca nu te-ai avanta azi in directia care se deschide in fata ta. E nevoie de multa prudenta, pentru ca se stie ca esti genul de om care se aprinde repede si la primul hop, risca sa se impotmoleasca de tot. 

Scorpion

Un mare noroc apare in calea ta si te gaseste intr-o pasa buna, pentru ca stii sa profiti de sansa ca sa o faci sa lucreze in beneficiul tau. Ca primesti o veste foarte buna sau intalnesti persoana de care aveai nevoie pentru a duce mai departe o actiune importanta, esti de-a dreptul fericit ca ti-au iesit toate atat de bine. 

Săgetător

Te cam joci cu sentimentele celui drag. E o atitudine vesela care te prinde de minune, totul e sa nu creada despre tine ca glumesti pe seama sentimentelor sale, pentru ca atunci va va pieri amandurora toata veselia. Buna dispozitie se mentine in cuplu si traiti evenimente fericite impreuna, iar relatia cu copiii este la inaltime. 

Capricorn

E agitatie mare in jurul tau, intri in contact cu tot felul de oameni fata de fiecare trebuie sa-ti adaptezi modul de comunicare, pentru a fi corect inteles. Altfel te porti cu prietenii, si cu totul altfel cu familia sau partenerul de viata, deci incearca sa tragi o linie clara intre aceste planuri ale vietii tale in relatie cu ceilalti, ca nu cumva sa le incurci.

Vărsător

Demult ti s-a spus ca va veni acest moment dificil si ai fost puternic influentat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbra asupra acestui eveniment. Lucrurile ar fi stat mult mai bine daca nu ai fi tinut cont de zvonuri si vorbe negative, pentru ca exact ele sunt cele care au generat aceasta stare proasta. 

Pești

Esti decis sa pui punct unei stari de lucruri care nu-si mai are rostul. Poate esti nevoit sa spui adio brusc, fara sa mai poti modifica ceva in ultima clipa, de aceea ramai cu un sentiment ciudat ca poate s-ar mai fi putut face ceva ca sa salvezi situatia. (Sursa: teodrandafir.com)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel