Eurovision 2015. LIANA STANCIU, reacție după acuzațiile care i se aduc

În grupul de Facebook Eurovision Song Contest România-FREE ZONE a fost postată o scrisoare deschisă către conducerea TVR. 

Fanii Eurovision sunt revoltați pentru că, spun ei, "jocurile ar fi fost făcute" pentru trupa Voltaj și  - pentru acest lucru - au găsit-o vinovată pe Liana Stanciu. Ei îi cer lui Stelian Tănase să ia măsuri ca preselecția să se desfășoare în mod corect.

Contactată de DC News, Liana Stanciu a spus că nu are nicio legătură cu acest scandal și a oferit mai multe explicații.

"Cine sunt eu? Eu sunt un angajat al postului Magic FM. Nu eu am decis să vină trupa Voltaj în emisiunea de la radio. Anul trecut s-a scris că îmi favorizez soțul. Anul acesta s-a vehiculat povestea cu trupa Voltaj. Cam până unde poate merge chestia asta? Nu am nicio legătură cu trupa Voltaj. Întrebați managementul Magic FM de când se promovează Voltaj acolo. Ceea ce fac eu în TVR este o chestiune în legătură cu străinătatea. Eu nu fac parte din juriu și nici nu am stabilit juriul. Cine sunt eu să favorizez câștigătorii? Să fim serioși!", a spus Liana Stanciu pentru DC News.

"Repet: Eu nu sunt o persoană de decizie la Magic FM. Eu sunt angajată printr-un contract. Decizia ca trupa Voltaj să fie invitată la Magic FM nu a fost a mea. Nu îmi aduc aminte să fi aflat de la cineva din managementul Magic FM că o anumită trupă din finala națională Eurovision și-ar fi dorit să vină la radio și să fi fost refuzată. Repet: Selecția națională este a juriului și a publicului. Eu nu am nicio legătură", a mai spus Liana Stanciu.

Citește aici scrisoarea trimisă de câțiva fani Eurovision.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel