Dan Negru, despre Eurovision: O adunătură de femei cu barbă, monștri și transexuali

Unul dintre cei mai buni moderatori de televiziune din România, vedetă Antena 1, mărturisește că va urmări, "din nostalgie", duminică seară, finala Eurovision România 2015, deși competiția europeană a ajuns "o adunătură de femei cu barbă, monștri și transexuali".

 

Dan Negru, prezentatorul emisiunilor de succes de la Antena 1 "Te pui cu blondele?" și "Next Star", fost prezentator al concursului național Eurovision, comentează acid pe Facebook, evoluția celebrei competiții a cântecului european.

"Am prezentat preselecţii naţionale de Eurovison şi întodeauna îmi pregăteam mai bine partea cu talk-show-ul de după decât prezentarea melodiilor din concurs pentru că interesul telespectatorilor nu era ce se cânta, ci cum se ceartă cei care cântă. Habar n-am cum de a ajuns Eurovisionul o adunatură de femei cu barbă, monştri şi transexuali... De fapt, ştiu... Audienţa slabă în toată Europa ani la rând şi ideea că e un show prăfuit i-a determinat să încerce altceva...Şi au reuşit, la nivel european concursul s-a redresat în audiente, cu monştri şi transexuali. În România e cel mai vizionat program al TVR-ului, pe lângă meciurile Naţionalei. E tot ce mai are TVR-ul...Mă uit la Eurovision, măcar din nostalgie...", a scris, duminică, Dan Negru, pe contul său de socializare.

Finala naţională a Eurovision 2015 va avea loc astăzi, pe scena Sălii Polivalente din Craiova. Câştigătorul va reprezenta România la Eurovision 2015 care va avea loc în Austria.

Eurovision România 2015: Juriul a ales cele 12 piese finaliste

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel