Daniela Crudu, învățată de tată să fure o pâine pentru a avea ce mânca

Daniela Crudu a fost născută și crescută în Ferentari, iar până să ajungă celebră viața ei nu a fost deloc ușoară. Bruneta a vorbit, marți, despre copilăria grea pe care a avut-o.

Daniela Crudu a venit în platoul emisiunii "Acces Direct", însoţită de tatăl şi de sora ei, Ana Maria. "Chiar dacă am avut lipsuri, tata a fost mereu vesel", a declarat vedeta la începutul discuţiei.

Învățată de tată să fure

Tatăl acesteia a continuat: "Îmi mai dădea rest la pâine câte o caramea şi trebuia să o tai în jumătate. Am fost când era mică să luam pâine şi i-am zis Danielei să bage mâna pe şustache să ia o pâine". "Dar eu nu luam nimic", a replicat stânjenită bruneta, citată de libertatea.ro

Domnul Crudu a adăugat: "Avea vreo câţiva ani a vrut să se uite în oglindă şi a spart chiuveta. A făcut-o ţăndări! Altădată a rămas închisă în baie. A trebuit să scot geamul de la uşă". Sora Danielei a completat: "Tata mereu ne considera băieţi şi ne încuraja uneori să batem copiii când ieşeam pe afară".

Daniela a povestit şi ce meserii a avut: "Am fost şi florăreasă şi chelneriţă. Munceam la Piaţa Victoriei ca picoliţă şi îmi amintesc că veneam pe jos până acasă în Ferentari că nu aveam bani de taxi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel