Copilul din Constanța, dispărut timp de aproape 24 de ore, a fost găsit

Robert Ionuț Popa, băiatul din Constanța în vârstă de 13 ani, care a dispărut fără urmă miercuri seară, după ce le-a spus părinților că merge la magazinul situat la parterul imobilului în care locuiesc, a fost găsit după aproape 24 de ore de căutări.

Potrivit stirileprotv.ro, mama copilului a postat, joi seară, pe Facebook, un mesaj în cadrul căruia anunță că și-a găsit băiatul.

"Este bine, l-am găsit. Este puțin speriat."

Elev în clasa a VII-a, Robert avea în ultimele săptămâni un comportament schimbat. Părinții au aflat că un alt elev mai mare îi cerea taxă de protecție, iar Robert a luat din casă o brățară de aur pentru a i-o da acelui elev.

Copilul este, potrivit oamenilor legii, nevătămat, relatează și replicaonline.ro. El a fost recunoscut de un cetăţean, care a anunţat Poliţia. Informaţiile au fost confirmate de reprezentanţii IPJ Constanţa.

În acest moment au loc audieri la Poliţie.

Conform oamenilor legii, minorul a dormit la un coleg. Acasă era şi mama colegului respectiv.

Familie, polițiști, jandarmi au demarat, miercuri seară, o întreagă acțiune pentru a-l găsi pe Robert Ionuț, care, după ce a coborât la magazinul de la parterul blocului în care stătea, i-a trimis mamei sale un SMS, spunându-i că a fost băgat într-un sac și să sune la Poliție. Timp de aproape 24 de ore, minorul nu a fost de găsit și nici la telefon nu a răspuns.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel