COD GALBEN. Furtună în mai multe județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, un cod galben de furtună, valabil în mai multe zone din ţară.

Până la ora 17,05, în Timiş, mai ales zona localităţilor Cadar, Tormac, Gătaia, Voiteg; sud-estul județului Bihor, mai ales zona localităţilor Dumbrăviţa de Codru, Ştei, Pocola și în centrul județului Arad, mai ales zona localităţilor Şiria, Ineu, Pîncota, Lipova se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de dimensiuni mici, dar și cantităţi de precipitaţii care pot depăşi 25 l/mp.

Meteo vineri

Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după-amiaza, cu disconfort termic accentuat, ITU va atinge şi va depăşi pragul critic de 80 în sudul şi sud-estul ţării, local în regiunile vestice şi izolat în centru şi în est. Cerul va fi variabil la senin, înnorări da tip convectiv în zona montană şi în vest, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcãri electrice şi izolat condiţii de grindină. Vântul va sufla cu unele intensificări în sud-est, dar izolat şi în partea de vest, asociate averselor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 28...30 de grade pe litoral şi 37 de grade în Câmpia Română şi Câmpia de Vest.

BUCUREŞTI. Vremea călduroasă, caniculară după-amiază si in Capitala, cu temperatura maxima in jur de 36 de grade si disconfort termic accentuat. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul abia daca ajunge la moderat si nu prea reuseste sa racoreasca atmosfera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel