Adina Duicu, fiica fostului șef al CJ Mehedinți, admisă la trei facultăţi

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Adina Duicu, fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi Adrian Duicu, protagonista unui scandal privind o tentativă de fraudă la Bacalaureat, a fost admisă la trei facultăţi din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, pe locurile bugetate, scrie Mediafax.

Adina Duicu a susţinut examen pentru admiterea la Facultatea de Drept din Timişoara, unde a obţinut nota 9,20, pentru admitere nota de la examen fiind cumulată cu media obţinută la bacalaureat.

Potrivit tatălui Adinei Duicu, Adrian Duicu, nota finală cu care a fost admisă la Facultatea de Drept din Timişoara a fost 8,97, aceasta obţinând unul dintre locurile bugetate.

Totodată, Adrian Duicu a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax că fiica sa a fost admisă şi la Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, la Secţia de Administraţie Publică, din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, în acest caz fiind vorba despre o admitere pe bază de dosar.

Duicu a mai spus că fiica sa a fost admisă la locurile bugetate şi la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor, din cadrul aceleiaşi Universităţi de Vest din Timişoara, tot pe bază de dosar, însă ulterior s-a retras de la această facultate.

Citește și: REZULTATE BAC 2015. Ce notă a luat fiica lui Duicu

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi au declarat, miercuri, că dosarul deschis în cazul posibilei fraude a probei de Chimie din cadrul examenului de bacalaureat susţinut de Adina Duicu la Liceul "Dierna", din Orşova, se află în continuare în cercetare, ancheta nefiind definitivată până în prezent.

În ceea ce priveşte ancheta, Adrian Duicu a spus că telefonul despre care anchetatorii susţin că Adina Duicu l-ar fi folosit în timpul probei de chimie a fost supus unei expertize tehnice, aceasta dovedind că fiica sa nu a copiat în timpul probei de bacalaureat.

Potrivit rezultatelor publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei, Adina Duicu a obţinut la examenul de bacalaureat media 8,75, luând 9,60 la Limba şi literatura română, 8,70 la Matematică şi 7,95 la Chimie.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Mehedinţi, în condiţiile în care ancheta deschisă de Parchetul Tribunalului Mehedinţi va arăta că Adina Duicu a copiat la proba de chimie, lucrarea respectivă va fi anulată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel