Adrian Duicu, reacție după ce fiica și soția sa s-au bătut cu un polițist

Adrian Duicu, fost președinte al Consiliului Județean Mehedinți, este revoltat de ceea ce a pățit fiica sa după ce a susținut proba de Chimie din cadrul examenului de Bacalaureat și susține că va înainta un memoriu către ministrul Educației.  

 

Incident grav între membrii familiei fostului şef al CJ Mehedinți, Adrian Duicu, și doi polițiști și o procuroare în fața liceului unde fiica lui Duicu a susținut proba de Chimie din cadrul examenului de Bacalaureat.

Fiica lui Adrian Duicu ar fi fost prinsă în timpul examenului de Bacalaureat când i se dicta la telefon rezolvarea subiectelor. După susținerea examenului, între procurorul şi poliţiștii veniţi la faţa locului și membrii familiei Duicu a intervenit o altercație. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Fănică Cercel, mama elevei, respectiv soţia lui Adrian Duicu, l-ar fi îmbrâncit pe poliţist.

Bătaie la BAC 2015. Fiica și soția lui Duicu s-au bătut cu un polițist

În schimb, Adrian Duicu a declarat pentru Antena 3, într-o intervenție telefonică, că totul "este un scenariu mizerabil", ținta fiind chiar el, nu fiica sa.

Fostul șef al CJ Mehedinți a precizat că fiica sa, o elevă foarte bine pregătită, a fost oprită la ieșirea din clasa de doi polițiști și o doamnă procuror, și percheziționată. Nu s-a găsit niciun obiect, material sau sursă de copiat asupra ei, așa cum nu s-a găsit nici în clasa unde fiica sa a dat examen. 

Apoi, fata a spus că vrea să meargă la mașină, unde se afla sora ei, mama lor, dar și bunicii. Doar că lucrurile au degenerat în momentul în care atunci când fiica sa a deschis mașina, procurorul și polițiștii au dorit să percheziționeze mașina. "Familia mea s-a speriat pentru că habar nu aveau despre ce e vorba. (...) Dar un lucru este clar: este un scenariu mizerabil. O să fac un memoriu și către ministrul Învățământului. O să vedeți că ce vă spun astăzi, în perioada următoare o să se dovedească", a declarat Adrian Duicu

Întrebat cum își explică de ce au venit procurorul și polițiștii la țintă, acesta a replicat: "Eu cred că nu au avut nicio țintă. Ținta nu este fata. Cred că ținta sunt tot eu, o terfelire de imagine", a acuzat Duicu.

Vezi AICI imagini video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel