Motivul revoltător pentru care și-a lăsat fiica să moară în valurile mării

Un tată a împiedicat salvamarii să-i salveze fiica de douăzeci de ani și a preferat s-o lase să moară în valurile mării.

S-a întâmplat pe o plajă din Dubai. Bărbatul este din Asia și era împreună cu familia în Emiratele Arabe Unite. El nu i-a lăsat pe salvamari să-i salveze fiica de douăzeci de ani pentru că erau străini și nu voia să-i fie atinsă fiica de un bărbat străin.

Locotenentul colonel Ahmed Burqibah, adjunct în Poliţia din Dubai, a declarat, potrivit The Guardian, că a fost șocat: "Tatăl asiatic şi-a luat soţia şi copiii la plajă pentru un picnic şi pentru distracţie. Copiii înotau când, deodată, fiica lui de 20 de ani a început să se înece şi să strige după ajutor. Doi salvamari erau pe plajă şi s-au grăbit s-o ajute. A fost un obstacol care i-a împiedicat să ajungă la fată. Acest obstacol a fost credinţa acelui asiatic că dacă acei bărbaţi o vor atinge atunci el va fi dezonorat. L-a costat viaţa fiicei lui". 

"Tatăl era un om înalt şi puternic. A început să tragă de salvamari şi a fost violent cu ei. Le-a spus că preferă să-şi vadă fiica moartă decât să fie atinsă de un străin", a mai spus el. Tânăra de 20 de ani a murit și, spune Ahmed Burqibah, "avea şansa să fie salvată, mai ales că salvamarii erau atât de aproape s-o scoată din apă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel