Whirlpool retrage de piață o categorie de produse. Timp de 11 ani a vândut electrocasnice periculoase, sub diferite mărci

Whirlpool se află în mijlocul unui scandal de proporții. Acuzațiile sunt grave la adresa firmei de prestigiu. 

După patru ani de când și-a alertat clienții cu privire la problemele de siguranță ale uscătoarelor, Whirlpool a luat decizia de a le retrage de pe piață, scrie BBC. 

Este vorba de cinci milioane de mașini vândute în Marea Britanie sub mărci precum Hotpoint, Indesit, Creda, Swan şi Proline, între aprilie 2004 şi septembrie 2015, precizează BBC, potrivit Mediafax. 

Jeff Noel, vicepreşedintele companiei Whirlpool, apără firma, subliniind că s-a intervenit imediat, fiind luate măsuri de siguranță. Chiar dacă inginerii au găsit soluții pentru mașinile defecte, acum s-a luat decizia să fie retrase toate uscătoarele. ”Ne prezentăm scuze pentru dificultăţile create clienţilor noştri”, a declarat Jeff Noel.

Clienţii care întâmpină probleme cu uscătoarele lor pot să fie despăgubiţi prin înlocuirea produselor fără alte cheltuieli, pot opta pentru înlocuirea pieselor problematice, un discount la un model mai nou sau o despăgubire fianciară de până la 150 de lire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel