Weber: Ne vom apăra Uniunea împotriva tuturor tendințelor extremiste!

FOTO: Inquam Photos / George Călin
FOTO: Inquam Photos / George Călin

Manfred Weber a transmis un mesaj alegătorilor din România, cu ocazia congresului Partidului Popular European.

În cadrul unei conferințe de presă alături de Nicolae Ciucă, președintele PNL, Manfred Weber i-a îndemnat pe alegătorii din România să voteze împotriva extremismului la alegerile europarlamentare din acest an.

„Ne vom apăra Uniunea Europeană împotriva tuturor tendințelor naționaliste-extremiste de pe eșichierul politic. Acesta este mesajul meu.

Luați aceste alegeri în serios, mergeți la vot, participați, votați împotriva extremismelor și pentru un partid consolidat“, a spus Manfred Weber la București, la o conferință de presă alături de președintele PNL Nicolae Ciucă.

„Toţi cei care votează pentru populiştii din România la alegerile europene trebuie să fie conştienţi că aceştia vor ajunge într-un grup al prietenilor preşedintelui rus Vladimir Putin care este împotriva solidarităţii la nivel european“ a mai precizat, miercuri, înaintea congresului PPE, Manfred Weber.

Congresul Partidului Popular European are loc în perioada 6-7 martie 2024 la București, iar Ursula von der Leyen urmează să fie aleasa candidat al popularilor-europeni pentru un nou mandat la șefia Comisiei Europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel