Vosganian, reacție la declarația lui Caramitru: Îmi amintește de Băsescu

Vosganian FOTO AGERPRES
Vosganian FOTO AGERPRES

Varujan Vosganian l-a criticat pe Andrei Caramitru după declarațiile pe care noul membru al USR le-a făcut cu privire la coaliția PSD-ALDE.

Declarațiile făcute de Andrei Caramitru la adresa coaliției PSD - ALDE, l-au determinat pe Varujan Vosganian să ia poziție. Liderul ALDE susține că ultimele declarații ale fiului marelui actor amintesc de îndemnul lui Traian Băsescu.

Citește și: Fiul lui Caramitru (USR), replici șocante cu o liberală: Le dăm foc

"Un domn pe nume Andrei Caramitru oferă coaliției PSD - ALDE două variante, una mai ispititoare decât alta: dacă USR, al cărei membru este, câștigă alegerile, să ne bage pe toți la pușcărie, iar dacă USR pierde alegerile ( alegeri care, în această ipoteză ar fi măsluite) să ne dea foc. Acest îndemn care aparține, totuși, unei persoane mature, cu o biografie profesională onorabilă și moștenitor al unui nume de familie care obligă la o conduită civilizată, îmi amintește de Traian Băsescu, cel care voia, a doua zi după câștigarea alegerilor, să umple Piața Victoriei de țepe folosite în scopuri la fel de umanitare. Eu nu am încredere în astfel de declarații, ele dovedesc emfază și necumpătare. Ca să nu mai vorbesc de faptul că Traian Băsescu, predecesorul lui Andrei Caramitru, a dovedit că cei pe care îi amenința cu trasul în țeapă erau mici copii față de sistemul securisto-mafiot pe care el însuși l-a construit. S-a dovedit, în tranziția noastră, că cei care proferează astfel de amenințări și care promit tot felul de țepe, de la Traian Băsescu până la Corneliu Vadim Tudor, nu au de dat decât o singură țeapă, și aceea mare, poporului român", a scris Andrei Caramitru pe pagina lui de Facebook.

Citește și: Freezing rain, răsturnare de situație. Adevărul care nu s-a spus până acum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel